Leilighetene

Når vi bygger boliger, er det viktig for oss at de skal fungere som like gode hjem om ti år. Som i de fleste andre bransjer har også vi som tegner og bygger hus, tatt til oss ny lærdom for å tilpasse oss dine krav.

Myrvoll Tårn er nettopp et prosjekt som skal ligge litt foran og tilby litt mer enn det du forventer når du skal kjøpe det hjemmet du kanskje skal ha livet ut. Selv om du har antikviteter, vil du kanskje ikke bo i støvete arkitektur? Og om du liker golf og sjøliv, er det sikkert greit at bodene er tilpasset sportsutstyret. I et land med fire fantastiske årstider er det heller ingen grunn til å stenge skiftningene i været ute med små vinduer. Vi skaper derfor rom som er formet etter det behovet du opplever nå – ikke hjem som er slik de alltid har blitt bygget.

Myrvoll Tårn er et prosjekt som skal ligge litt foran og tilby litt mer enn det du forventer når du skal kjøpe det hjemmet du kanskje skal ha livet ut. Våre dyktige arkitekter har finpusset plantegninger, slik at du får akkurat det sømløse livet i store luftige rom som du har drømt om.