Om BEU

Bolig & Eiendomsutvikling AS er et lokalt boligutviklingsselskap med kontorer på Kolbotn. Vi utvikler nøkkelferdige boliger og står for alt fra tomtekjøp og prosjektering, til bygging og salg til sluttbrukeren. Vi benytter alltid pålitelige eiendomsmeglere til å gjennomføre salgsprosessen.

BEU har hatt overskudd hvert eneste år siden oppstarten og har lav risikoprofil. Vi ekspanderer forsiktig og kontrollert, og har gode ordrereserver.

Siden starten i 2000 har vi solgt mer enn 1 500 boliger for rundt 3 milliarder kroner, og hovedsatsningsområdene våre er Oslo og Akershus. Men for oss er det viktig at et godt hjem er mer enn kvalitet i tak og vegger. Det skal være det stedet der du føler deg hjemme, og dit du vil komme tilbake til. Tilhørighet er en stor del av vår drivkraft, derfor har vi valgt å investere litt ekstra i idretten.

BEU – bygger gode hjem og sterke lokalmiljø

For å styrke bredden og den viktige sosiale kompetansen til barn og unge har BEU etablert et samarbeid med stiftelsen Det er Mitt Valg. Mitt Valg er et Lions-program som underviser lærere og skolepersonell i sosial og emosjonell kompetanse. I fellesskap med våre partnere ønsker vi nemlig å skape varige verdier som går i arv i generasjoner. Når vi utvikler boligområder og lokalmiljø der barn og voksne føler samhørighet og trives – det er da vi har klart å skape gode hjem i sterke lokalmiljøer.

Se mer på beu.no