Området

Leilighetene i Myrvoll Tårn ligger perfekt til for deg som synes lykken er å leve i det grønne, men bo komfortabelt med alle fasiliteter. Er du allerede glad i Oppegård og livet mellom sjøen og skogen, blir du enda mer overbevist når du besøker Myrvoll Tårn.

Bo sånn som du alltid har drømt om

Disse leilighetene har noe du ikke finner i bruktboliger, selv ikke i store hus: Her er hver eneste detalj gjennomtenkt – og alt er helt nytt. Ikke et rør å fikse, ikke en sprekk i taket. Og utenfor venter skogturene, liljekonvallen om våren og lange middager på balkongen eller på taket.

Er du allerede glad i Oppegård og livet mellom sjøen og skogen, blir du enda mer overbevist når du besøker Myrvoll Tårn. Her har vi fokusert på å fjerne det som kunne forstyrre en optimal hverdag, og rendyrke det beste: et godt liv inne og fantastiske omgivelser ute.

Bor du i Myrvoll Tårn, handler du også hverdagsmat på øverste hylle. Myrvoll torg har det du trenger, og ligger rett i nærheten av den skreddersydde kjøkkenbenken din. Og er det noe spesielt du har bruk for, er jo turen kort til Kolbotn sentrum.

En togtur unna ligger både Operaen og restaurantene på Tjuvholmen – fin avstand for familie og venner som bor i byen og har lyst til å komme på et glass på terrassen og se din nye, vakre bolig.

Bolig & Eiendomsutvikling AS har bygget nærmere 400 boliger i Oppegård. Når vi nå tilbyr deg å velge en av de fineste leilighetene i det vi snart kan kalle nye sentrumet av Oppegård kommune, er det fordi vi vet at du kommer til å trives i Myrvoll Tårn. Eller hjemme, som du kommer til å kalle det.